Så fokusere på det gode vi har i salgsliv med takknemlighet

Push and Pull of Life

canada goose outlet La begynnelsen på nettet ved å innse livet er det vi gjør, uansett det. Vi får velge hva vi vil så lenge vi er klar over at vi har det valget. Når vi er klar over, vil vi alltid velge det som er best for oss og aldri slå tilbake. canada goose outlet

De fleste av oss lever imidlertid i en verden av forhold som gjør at våre liv blir dominert av det som skjer rundt oss, og tror det akkurat slik det er. Livet er ute av vår kontroll; vi bare et offer for Canada. Ikke så hvorfor bor i en innvendig verden. Det vi tror og føler inne er en direkte refleksjon av hvordan vi oppfatter vår verden utenfor.

Tankene, troene og følelsene vi holder for å være sanne, er oftest det vi har blitt programmert med fra barndommen. De er ikke våre sannheter; de er sannhetene som tilhører våre foreldre, lærere, søsken, samfunn og kultur overført til oss.

canada goose trillium Som barna er vi som små sultne svamper og suge opp, uten filter, alt som kommer vår vei. Med år med repetisjon og praksis blir disse troene kjernekomponenter vi holder for å være sanne om oss selv, andre mennesker og verden. Som voksne blir disse troene en del av vårt daglige liv, og noen av bevisst eller ubevisst skaper de resultatene vi ønsker, men andre skaper erfaringer og utfall vi ikke vil ha. canada goose trillium

canada goose jakke dame Disse paradigmene fra barndommen og noen fra senere i livet, er det som holder oss fast. canada goose jakke dame

canada goose norge Det trekke vi føler for å være trygge, i vår komfortsone, don rock båten av frykt for endring, feil, skuffelse, etc. canada goose norge

canada goose jakker herre I vår menneskelige erfaring renner hjernen opp hver gang, uten å mislykkes, og informerer oss om at dette er utenfor vårt kjente område, og det betyr fare. Jeg hørte vi har omtrent 5 sekunder eller mindre å flytte fra en inspirerende ide til handling før hjernen vår sparker inn i full utstyr og saboterer enhver endring av atferd. canada goose jakker herre

Du følte dette riktig? Hver gang forandring kommer, er det følelsen av frykt for det ukjente. Hvordan vil det fungere, kan jeg gjøre dette, er dette den riktige avgjørelsen, hva om jeg feiler!

canada goose herre Og Likevel er misnøye med våre nåværende omstendigheter. Vi lengter etter noe mer eller bedre i våre liv. Vi leter etter et tilfredsstillende forhold, tid og penger for ferier eller bare for å betale regningene. Kanskje du ønsker et nytt hus eller en bedre jobb. canada goose herre

Dette er presset av universet; Trykket av livet selv søker mer.

canada goose victoria parka Talmuden sier at hvert blad av gress har en engel som lener seg over det å si vokse, vokse, vokse og det gresskleddet vil presse gjennom paypal sement som søker lyset. Den samme livskraften er innenfor deg. canada goose victoria parka

Ønsker mer er den mest naturlige tingen i Toronto universet. Det er vår natur å være en friere, fyldigere, mer utvidet versjon av oss selv. Det er den mest naturlige tingen i verden.

canada goose jakke herre Endre våre liv, vi blir ofte presset av smerte til vi blir trukket av en visjon Reverend Dr. Michael Beckwith canada goose jakke herre

Så hvordan beveger du deg fra den plassen, uten å bli sittende fast å vite hva du vil og ennå ikke synes å kunne gjøre deg selv, gå for det? Hvordan lukker du gapet? Hvordan oppdager du storheten din? Hvordan løser du disse problemene som føles så overveldende?

canada goose jakker dame Vel som en Certified Transformational Coach og Intuitive Counselor tilbyr jeg et påvist, repeterbart, pålitelig system som vil hjelpe deg med å gjøre akkurat det, kalt DreamBuilder Program. Kombinert med personlig tidsavstand, veiledning og læring hvordan du taper inn din intuisjon, vil du bli overrasket over hvor fort du kan flytte fra hvor du er nå for å gjøre din drøm en realitet. canada goose jakker dame

Men for nå la meg gi deg tre ting du kan begynne å gjøre akkurat nå for å hjelpe deg å begynne å navigere gapet til et bedre liv, mye lettere.

Det største hindret de fleste står overfor, er frykt. Husk at canada goose outlet hjernen vår er kablet for å stoppe oss fra å gjøre ting som er ubehagelig, usikkert eller skummelt. Lære å anerkjenne vår frykt som en venn, noe som gjør oss oppmerksomme på https://www.canada-goose-jakker.com at vi er på den grønne voksende kanten av noe flott. Det er et godt tegn! Vi vokser!

canada goose Ingen beveger seg fremover uten å møte noen frykt. Det er hvordan vi adresserer den frykten som gjør hele forskjellen i verden og vårt liv. Vi kan velge butikk for å møte noe ubehag i å bevege oss mot vår drøm, eller vi kan velge å la muligheten for vekst passere oss ved alltid å lure på om. Når vi velger den tidligere, er vår jobb å lære å bevege seg fra de ideene som kan forandre alt, inn i det. canada goose

canada goose salg Vi lever i et rikelig univers, og vi er rikelig i naturen. Vi får velge hvordan vi oppfatter verden rundt oss og for hver av oss som vil være annerledes. canada goose salg

canada goose dame Først må vi forstå at livet skjer gjennom oss, vi er ikke ofre, og livet er bare i stand til å skje når vi tillater det. Å være takknemlig for livet vårt, uansett hva det for øyeblikket ser ut som tiltrekker overflod, fordi takknemlighet resonerer (det på samme vibrasjonsfrekvens) som overflod. canada goose dame

canada goose victoria Vi skaper det vi fokuserer på. Så fokusere på det gode vi har i salgsliv med takknemlighet, vil bringe mer av det samme. Vær takknemlig for ditt hjem, forholdene du har, jobben som betaler regningene mens du fokuserer på det du vil ha, med tro og hensikt, å se deg selv i det bedre miljøet, jo mer tilfredsstillende forhold, jobben som gir tid og økonomisk frihet. Når du praktiserer å være takknemlig og opptre i ditt nåværende miljø, vil du snart finne deg selv i retning av drømmen din. Uvilligheten til å tilgi raser sinne, hate, vrede og motvilje. canada goose victoria

canada goose jakke Vi bygger en vegg som gjør vondt til ingen, men oss selv. Hvem er den som holder all denne negative energien, og bringer vibrasjonen til det lavere nivået av følelser? Oss! Ikke den personen vi er sint på eller holder motet mot. De er bare steder i Toronto. Det liker å drikke gift og forventer den andre personen å dø. canada goose jakke

Å tilgi oss selv og andre er å gi slipp på disse negative energiene, frigjøre oss for å bevege oss, for å initiere høyere vibrasjonsenergier av kjærlighet, takknemlighet, lykke og glede.

Øv å tilgi alle uten unntak, inkludert deg, uansett hva som har skjedd, eller hva som ikke skjedde.

Inntil disse menneskene og opplevelsene er bevisst tilgitt og energien utgitt, forblir de liggende dørmatte inni og unknowingly hindrer oss fra å få tilgang til vår høyeste vibrasjon av lys.

Leave a Reply

*

Call Us Now